Vad ingår när man beställer städning?

rentNästan alla personer idag vet att man kan beställa hushållsnära tjänster och att det är prisvärt med RUT-avdraget då man får 50% avdrag direkt på fakturan.

Det man kanske inte vet är att du behöver inte kontakta Skatteverket om detta utan det sköter städfirman till dig när du anlitar städning i Linköping. Hittills så låter allt bra och enkelt men det många kanske frågar sig vad som ingår när man beställer städning i Linköping, och det skall vi ta reda på nu.

Först när man skall beställa städning i Linköping för första gången så har städfirmorna ett ”prova på” paket till ett rabatterat pris, vilket är bra då kan kan få en liten uppfattning om hur det fungerar och även om man är nöjd med resultatet. Tänk på att det brukar vara lite billigare att få städning i Linköping utförd måndag till onsdag eftersom de flesta vill få städat torsdag eller fredag då de vill komma hem till helgen och det skall vara rent och snyggt.

Normalt så tar en städning runt 3 timmar och det brukar även vara minidebitering för ett vanligt hem och det som ingår när man beställer hemstädning är rengöring av kök som kakel, köksluckor, och andra utanpåliggande ytor som kyl, frysar samt diskmaskin etc. Andra saker som avtorkning , diska, sophantering ingår också. Om vi flyttar oss till badrummet eller toaletten så torkas kaklet av och WC rengörs, handfatet, speglar. I alla andra rum som vardagsrummet, sovrummet med mera så utförs så klart dammsugning och moppning av golv. Allting avtorkas och dammas, speglar torkas av och mycket mer, så att hemmet blir skinande rent när du vill.

Om du har ett grovt smutsigt hem som kräver mer arbete än normalt så tillkommer det så klart extra kostnader eftersom det kommer att ta längre tid vid första besöket. Med städning i Linköping så tillhandahåller du själv fungerande utrustning som dammsugare, mopp, dammtrasor och rengöringsmedel. Glöm aldrig detta då det inte går att städa ert hem ordentligt om det saknas. Med denna information så har du fått en bättre insikt om vad som ingår när man beställer städning i Linköping, och även vad du själv måste tillhandahålla i form av städningsmaterial. Beställ idag en provstädning och bedöm själv resultatet och för en exakt lista om vad som ingår  när du beställer städning i Linköping, kolla på städföretagets hemsida och njut sen av livet och glöm städningen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Kalender

  December 2020
  M T W T F S S
  « Aug    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031