Hotel Linköping

Funderar ni på att semestra i Sverige i år eller planerar ni en helg på en plats med mycket natur, stad och utflykter?! Då är Linköping en stad som passar alla som barn, ungdomar och vuxna. Om du inte känner till geografiskt vad staden ligger så ligger den i södra delarna av Sverige nära Vättern. Det finns många platser att besöka för alla typer av människor, och vissa platser är så klart ett måste att se. Gamla Linköping är en bra start och sen också besöka staden där den lilla stadsidyllen bjuder på god mat och shopping!

Kommunikationer finns det gott om och man kan ta sig till Linköping med flyg, buss, tåg och bil via den förbipasserande E4:an. Det är också nära från Stockholm om ni bor där och vill koppla av en helg. Glöm inte att besöka det populära Flygvapenmuseet där både barn och vuxna kommer att bli inspirerade. Du förstår att staden har mycket att bjuda på, och ni kommer att bli mottagna på ett trevligt sätt av alla trevliga människor.

För att ni skall få den bästa upplevelsen så skall ni så klart välja att bo på ett hotel Linköping. Det finns många olika hotell att välja på som passar alla plånböcker. Ni kanske är medlem i någon kedja och med säkerhet så finns hotellkedjan i Linköping. Scandic Hotell och Best Western är några exempel på dessa kedjor. Vill man åka på låg budget så finns även Linköpings vandrarhem, men det är så klart skönt att ha ett eget rum med sin partner eller familj när man skall koppla av på kvällen.

Ett av de roligaste namnen på hotell Linköping har Park Hotel, som kallar hotellet för Fawlty Towers. Denna komedi serie från 70 talet med John Cleese känner ni säkert igen med Basil Fawlty i spetsen. De flesta hotell i Linköping ligger centralt och ni kan enkelt ta er runt och koppla av på era egna villkor. Kommer ni med bil så finns det gott om parkeringar, och vissa hotell har egna parkeringsplatser. Gillar man inte att bo mitt i staden så finns det så klart många hotell som ligger lite utanför, och det är lätt att ta sig runt. Mitt i staden runt Järnvägsgatan precis vid den närliggande centralstationen ligger de flesta hotellen uppradade vilket kan passa bra om man besöker Linköping med tåg.

Har det nu så trevligt och ni kommer med säkerhet att komma tillbaka igen. Skall ni åka när det är högsäsong så kan det vara bra att boka hotell i tid. Ring och kontrollera innan ni åker, så att ni kan koppla av utan att tänka på boende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Kalender

  October 2020
  M T W T F S S
  « Aug    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031