Konferens och spa nära Linköping

conference-meetingDet är inte lätt alla gånger att planera en konferens och är man ansvarig för detta så finns det olika saker och tänka på.

Först och främst skall man se efter hur många personer det är som skall delta och är det en liten grupp så räcker det så klart med ett mindre konferensrum. Det finns rum som har allt från några stolar till stora lokaler som är gjorda för hundratals personer. Efter du har gått igenom denna uppgift så är det dags att se hur viktig själva konferensen är och om den skall hållas under en kort tid eller under en längre tid. Det är nu vi kommer till det viktigaste.

Om vi tänker oss först för enkelhetens skull att det skall vara en mindre grupp på låt oss säga 10 personer som skall ha en liten konferens på en halvdag, så behöver planerna inte vara så speciella utan det räcker att boka i närheten av där ni är och kanske beställa lite smörgåsar med kaffe. Men om vi talar om en konferens på en eller två dagar, då måste det till mycket mer och det ställer också högre krav på konferensrum.

Det är nu vi kommer till beslutet hur viktig konferensen är för företaget och om vi tänker oss att vi talar nu om en kickoff eller liknande så är det viktigt. Då skall vi underhålla många under en längre tid utan att de skall bli uttråkade och även få dem med på noterna. Då finns det inget bättre en att nappa på ett spa paket, och det finns hotell, slott och herrgårdar som erbjuder spa paket som passar er. Det största frågan är om ni skall hålla konferensen på er ort eller om ni skall resa iväg. Det är faktiskt en stor fördel att komma iväg och i många fall så går det även att få med sig personal på ett spa paket en helg om man inte kan bryta produktion eller liknande under vanliga veckodagar.

Det är just detta som är grunden till planeringen, genom att anpassa ett bra konferensrum och även tänka på företagets bästa samt också tänka på sina anställda. Genom att ni vid ett viktigt tillfälle erbjuder ett spa paket med ett bra konferensrum så kommer alla att tycka det är roligt och även acceptera att ni lägger detta på en helg eftersom det blir roligt samtidigt som alla blir involverade. Sen så kan man också planera några aktiviteter så att alla kommer också ut under konferensen. Ett positivt nytänkande.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Kalender

  October 2020
  M T W T F S S
  « Aug    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031